UNIUNEA MONDIALA A ROMANILOR LIBERI     |     home
FILIALA ROMANIA   |   FILIALA PRAHOVA (in English)   |   FILIALA AUSTRALIA   |   Filiala USA Cleveland   |   FILIALA ANGLIA
FILIALA AUSTRALIA
Presedintele UMRL Filiala din Australia - Felicia CÃLUGARU
Bun Venit la Paginile Noastre!
UNIUNEA MONDIALÃ A ROMÂNILOR LIBERI
FILIALA AUSTRALIADragi Români,


Pentru început, doresc sã vã multumesc pentru timpul Dvs. alocat în a vizita paginile UMRL - Filiala din Australia, si a da citire slovelor românesti care se doresc a informa despre activitãtile Filialei noastre, despre membrii - dar si aspectele comunitãtii noastre de aici.
Desigur, uzând de acest teribil mijloc modern de comunicare si informare - conventional numit Internet - descoperim cu totii avantajele despre care nu cred cã mai este cazul sã discutãm...
Oricum, se impune o precizare: aceste pagini sunt o expresie a bunelor noastre intentii (a celor care încã mai credem cã putem sluji cu credintã telurilor nobile enuntate odatã cu înfiintarea Uniunii Mondiale a Românilor Liberi) de a comunica cu toti cei interesati, DAR NU PENTRU A VORBI în numele comunitãtii românilor din Australia ori a vreunei alte organizatii sau Filiale UMRL.
Totodatã, as dori sã multumesc pe aceastã cale tuturor celor ce ne-au sustinut de-a lungul existentei Filialei UMRL de aici: membrilor UMRL ce au activat în cadrul Filialei noastre, tuturor membrilor comunitãtii, associatiilor si organizatiilor existente în Australia care au colaborat si participat in activitãtile Filialei (Asociatia Românilor din Australia, Unirea, Mihai Eminescu, Miscarea Monarhistã Românã Filiala Australia - Regele si Patria, Bisericilor Ortodoxe etc.), tuturor colaboratorilor nostri membri ai Filialelor UMRL din tarã si diaspora (Nicolae Ratiu, Nicoleta Mussulis, Eugeniu Dinescu, Andrei Doicin - Anglia; Paula Predelanu, Ion Varlam - Franta; Radu Pãtãrlageanu, Radu Rosanu - Germania; James Crãciun - SUA; Nicolae Enescu - Romania etc.), personal si în mod cu totul special D.lui Ion Ratiu, pentru sprijinul permanent acordat de-a lungul anilor ce au trecut.
Tuturor le doresc, si le dorim cu totii, multã sãnãtate, fericire si numai împliniri!
În ultimul timp, se pare cã s-au fãcut, si continuã sã se facã, o serie de demersuri pentru re-animarea activitãtilor UMRL. Aceste intentii sunt lãudabile dar trebuiesc si sustinute! Cei interesati pot contacta pe D.na Paula Predelanu si D.l Ion Varlam - Franta, D.l Dr. Vasile V. Trif - South Australia, D.na Nicoleta Mussulis si D.l Eugeniu Dinescu, D.l Andrei Doicin - Anglia.
Sã auzim numai de bine!
Felicia CÃLUGÃRU


UNIUNEA MONDIALÃ A ROMÂNILOR LIBERI, Filiala din Australia
Mrs Felicia CÃLUGÃRU
Presedinte
28 Broughton Road
HOMEBUSH NSW 2140
Phone: 61 2 9746 7354
SCRIETI ADMINISTRATORUL PAGINII FILIALEI AUSTRALIA
SCRIETI REALIZATORULUI SITULUI UMRL AUSTRALIA